Om te komen tot een passend aanbod dat aansluit bij de wensen van de school gaan we snel en eenvoudig te werk. Het onderstaande stappenplan geeft u kort inzicht in het complete proces dat we samen met u doorlopen.

Stap 1: Aanvraagformulier 

Als opdrachtgever vult u het aanvraagformulier in om zo uw interesse kenbaar te maken in ons aanbod. 

Stap 2: Het intakegesprek 

Na het indienen van het aanvraagformulier streven wij ernaar om binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen om de ondersteuningsvraag helder te krijgen. Hierna volgt een telefonische intakegesprek en gaan we verder in op uw wensen zodat we ons aanbod het beste kunnen afstemmen.

Stap 3: Offerte 

Na de intake wordt er een offerte gemaakt waarin de afspraken, de verwachte tijdsinvestering en de kosten uiteengezet worden. We streven ernaar deze binnen een aantal dagen na intake te versturen per mail.

Stap 4: Aan de slag! 

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan starten we in overleg met de afgesproken werkzaamheden. 

Stap 5: De evaluatie 

Afhankelijk van de duur van het traject vindt er een tussentijdse evaluatie plaats. Tijdens deze evaluatie wordt besproken of de ondersteuning voldoet aan de wensen en verwachtingen. Indien nodig maken we nieuwe en/of aanvullende afspraken. Ook na afronding van de opdracht vragen wij uw medewerkering voor een korte evaluatie.